Sağlık Bakanlığı'na Promosyon Uyarısı
Emniyet Genel Müdürlüğü’nden Banka Promosyonu Açıklaması: Personel Başına 100 Bin TL Ödeme
Emniyet Genel Müdürlüğü’nden Banka Promosyonu Açıklaması: Personel Başına 100 bin TL promosyon ödenecek.
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), merkez ve taşra teşkilatlarında görevli personelin 2025–2028 yıllarını kapsayan maaş ve ücret ödemelerine ilişkin banka promosyon ihalesinin 21 Ekim 2025 tarihinde gerçekleştirildiğini duyurdu.
Yapılan açıklamada, ihale komisyonu tarafından en yüksek teklifin Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. (90 bin TL) ve Türkiye İş Bankası A.Ş. (88 bin 500 TL) tarafından verildiği belirtildi. Her iki bankadan da tekliflerini güncellemeleri istendi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın talimatıyla, Emniyet Genel Müdürlüğü ve İhale Komisyonu üyeleri tarafından bankalarla yeniden görüşme yapıldı. Görüşmeler sonucunda Vakıfbank teklifinde değişiklik yapmazken, Türkiye İş Bankası teklifini 100 bin TL’ye yükseltti.
Komisyonun nihai değerlendirmesi sonucunda, en yüksek teklifin Türkiye İş Bankası’na ait olduğu belirlenerek, personel başına 100 bin TL tutarında banka promosyonu ödemesi yapılmasına karar verildi.
Emniyet Genel Müdürlüğü, ihaleye katılım sağlayan tüm bankalara teşekkür ederek, ihale sonucunun Emniyet Teşkilatı mensuplarına hayırlı olmasını diledi. (BSHA / Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

CHP Mutlak Butlan Davasındaki Temyiz Başvurusundan Feragat Etti
Bakan Kurum: Türk Telekom COP31’in Teknoloji Partneri Oldu
İstanbul Merkezli 20 İlde Yeni Nesil Suç Ağlarına Şafak Baskını
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Sosyal Medya Aslında Asosyal Medya
Kremlin Sözcüsü Peskov: Ukrayna’nın Baskıya Dayanacağını Sanmak Yanılgı
Sosyal Medya Fenomeni Çağla Öz Tançalan Adliyeye Sevk Edildi
KKTC Başbakanı Üstel: Sonuç Alıncaya Kadar Aramalar Sürecek
Bakan Gürlek Duyurdu: ‘Sokaklar Güvende’ Operasyonlarında Bin 613 Gözaltı
Güneş Enerjisinin Elektrik Üretimindeki Payı Son 10 Yılda 28 Kat Arttı
Aydın Merkezli 7 İlde Yasa Dışı Bahis Operasyonu: 11 Milyar Liralık Vurgun