Arnavutköy’de İş Yerine Silahlı Saldırı Düzenleyen 2 Şüpheli Yakalandı

31.08.2026 - Pazartesi 11:29
ARNAVUTKOYDE IS YERINE ATES ACAN 2 SUPH 1482269 441000

İSTANBUL / TEKHA

İstanbul Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 28 Ağustos 2026 tarihinde Merkez Mahallesi’nde yer alan bir iş yerine yönelik düzenlenen silahlı saldırı üzerine geniş çaplı inceleme başlattı. Ekipler, kapalı durumdaki iş yerine saat 03.20 sıralarında yaya olarak yaklaşan bir şüphelinin kurşunlama eylemini gerçekleştirip olay yerinden hızla uzaklaştığını belirledi.

Güvenlik Kameraları Kaçış Güzergahını Belirledi

Çevredeki güvenlik kameralarını tarayan polis ekipleri, 2 şüphelinin olay yerine yakın noktadaki Gazi Paşa Caddesi’ne araçla geldiğini tespit etti. Yapılan kimlik tespiti neticesinde aracı 23 yaşındaki C.G.’nin kullandığı, iş yerine ateş açan kişinin ise 22 yaşındaki A.A. olduğu saptandı. Polis ekipleri düzenledikleri operasyonla her iki şüpheliyi de gözaltına aldı.

Zanlılardan Biri Cezaevine Gönderildi

Emniyetteki sorguları tamamlanan zanlılardan C.G., ‘genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması’ ve ‘6136 sayılı kanuna muhalefet’ suçlamalarıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Benzer suçlamalarla gözaltında tutulan diğer şüpheli A.A.’nın ise emniyetteki tahkikatının ardından adliyeye sevk edileceği kaydedildi.